Sony A7 IV Body + 2x Sony NP-FZ100 Accu
Technische specificaties
Eancode 4548736133754
Merk Sony
Kleur Standaard
 
 
Gewoon was nog nooit zo goed!
Bent u klaar voor wat inspiratie? De levensechte resolutie en de opmerkelijke autofocus met AI maken het aanbod aan topfuncties van de α7 IV compleet. Deze camera heeft het nieuwste van het nieuwste op het gebied van beeldtechnologie. 
 
Gloednieuwe full-frame, achterverlichte CMOS-beeldsensor met 33 MP
De krachtige Exmor R™ CMOS-beeldsensor met 33,0 megapixels van de α7 IV heeft een hoge uitleessnelheid, een hoge gevoeligheid, weinig ruis en een zeer nauwkeurige kleurreproductie, waardoor u foto's en films van buitengewone beeldkwaliteit maakt. 
 
Grensverleggende beeldverwerking met BIONZ XR™
De α7 IV heeft nieuwste beeldverwerkingsprocessor voor betere prestaties met meer beeldkwaliteit en kleurreproductie. U kunt comfortabel continu fotograferen door de hoge verwerkingssnelheden en de camera zelfs tijdens een gegevensoverdracht bedienen.
 
Kies snel de visuele sfeer met tien Creative Look-opties 
Geef snel sfeer aan foto's, films of livestreams met tien Creative Look-voorinstellingen en acht parameters. Nabewerking is overbodig, dus u kunt uw visie na de opname meteen delen.
 
De foto-indeling 10-bits HEIF voor mooie gradaties 
Behalve de gebruikelijke RAW en JPEG kunt u ook de HEIF-indeling voor foto's kiezen. De vloeiende, diepe 10-bits kleuren zorgen voor een realistische reproductie van luchten en portretten waarvoor een subtiele, natuurlijke gradatie essentieel is. 
 
Optische beeldstabilisatie over 5 assen
Max. 5,5-stapen sluitertijdcompensatie van de stabilisatie-unit in behuizing. De high-precision stabilisatie-unit en gyroscoopsensoren van de α7 IV werken samen met beeldstabilisatiealgoritmen om een sluitertijdcompensatie van maximaal 5,5 stappen te bereiken voor optimale prestaties van de camera's beeldsensor met 33,0 MP.
 
De gezichtsherkenning van de camera werkt goed bij onze flitsers.
De nieuwste flitsers van Sony communiceren met de α7 IV, waarbij de krachtige gezichtsherkenning wordt benut om de belichting aan te passen en natuurlijke huidtinten te produceren. De precieze synchronisatie van de witbalans en P-TTL-meting kan snel bewegende onderwerpen belichten met snelle lichtwijzigingen, ook bij hoge continue burstsnelheden, voor superieure, betrouwbare en creatieve mogelijkheden.
 
Externe bediening van flitsers.
De compatibele flitser en draadloze afstandsbediening die via een radioverbinding met de α7 IV is gekoppeld, kunnen nu direct vanuit de camera-interface worden bediend voor extra gemak tijdens opnamen. 
 
Doorontwikkelde snelle hybride autofocus.
We hebben de snelle hybride autofocus, die autofocus met fasedetectie en contrastdetectie combineert, doorontwikkeld voor meer snelheid, precisie en betere trackingprestaties. Onze 4D Focus dekt een breed, dicht AF-gebied van zo'n 94% van het beeldgebied bij foto's en films met een fasedetectie met 759 punten.
 
Continu fotograferen met 10 fps doordat buffer snel wordt gewist.
Met de mechanische én elektronische sluiters schiet u meer dan 800 frames tot wel 10 fps met AF/AE-tracking, dankzij het grote buffergeheugen, de snelle BIONZ XR-processor en de verbeterde leessnelheid voor geheugenkaarten van de α7 IV.
 
De slimme realtime AI-tracking van Sony.
Ons unieke algoritme voor onderwerpherkenning analyseert kleur, patroon (helderheid) en afstand tot het onderwerp (diepte) om realtime ruimtelijke informatie te verwerken. AI detecteert en volgt zeer nauwkeurig de ogen en het gezicht van het onderwerp (mens, dier of vogel). U selecteert het onderwerp; de camera doet de rest. 
 
Verbeterde realtime eye-AF van Sony.
De optie stelt scherp op het oog zodat u zich kunt richten op compositie. Door de nieuwste beeldverwerkingsprocessor is de realtime eye-AF veel sneller, ook als het onderwerp naar boven, naar beneden of opzij kijkt. Met Touch Tracking activeert u met een aanraking op het scherm realtime tracking voor ieder onderwerp waarbij tegelijkertijd realtime eye-AF start zodra er een oog wordt gedetecteerd. 
 
Eenvoudig foto's van huisdieren maken. 
Snelle, nauwkeurige scherpstelling voor moeilijke dierenfoto's. Als u vooraf de onderwerpherkenning van de camera instelt op "Dier" detecteert en volgt u de ogen van een dier automatisch voor betere foto's en video's van zowel wilde dieren als huisdieren. De detectie van dierenogen is verbeterd met een betrouwbare tracking en nauwkeurige scherpstelling, zelfs met de snuit van het dier ondersteboven.
 
Realtime eye-autofocus voor vogels. 
Detectie van vogelogen wordt voor het eerst in de α-serie ondersteund voor zowel foto's als films. U hoeft enkel de voorinstelling van het onderwerp in te stellen op "Vogel". Met de verbluffende snelheid en precisie van de camera kan een specifieke vogel automatisch worden gevolgd en het maakt hierbij niet uit of de vogel rustig op een tak zit of vliegt. De stabiele scherpstelling blijft op het oog gericht, ongeacht eventuele snelle en onvoorspelbare bewegingen.
Voorraad status:
Op voorraad in winkel
Levertijd:
2 dagen
Cashback van € 2.879,00 nu € 2.789,00 (€ 2.489,00 na cashback) Cashback: € 300,00
Vandaag besteld voor 23:59 uur, morgen in huis
Betalen met iDEAL en Bancontact (Mister Cash)