GoPro hero 8 black KIT
Technische specificaties
Eancode 818279023282
Merk GoPro
Kleur Zwart

KIT AANBIEDING:

Dit is HERO8 Black - de meest veelzijdige, onwrikbare HERO-camera ooit. Een gestroomlijnd ontwerp maakt het meer in zakformaat dan ooit, en het wisselen van houders duurt slechts enkele seconden dankzij de ingebouwde opvouwbare vingers. En met de optionele Media Mod krijgt u ultieme uitbreidbaarheid om meer verlichting, pro-audio en zelfs een ander scherm toe te voegen. Er is ook een baanbrekende HyperSmooth 2.0-stabilisatie met verbluffende slo-mo.

 

Functies + voordelen:

Gestroomlijnd ontwerp

De opnieuw bedachte vorm is meer in zakformaat en met vouwbare vingers aan de basis kun je snel van houder wisselen. Een nieuwe zijdeur maakt het vervangen van batterijen nog sneller en de lens is nu 2x slagvaster. 

HERO8 Black Mods

Vloggers, professionele filmmakers en ambitieuze makers kunnen meer doen dan ooit gedacht - met snellaadaccessoires zoals flitsen, microfoons, LCD-schermen en meer. Voeg gewoon de optionele Media Mod toe om je vastleggame te verbeteren.

HyperSmooth 2.0

Smooth is zojuist soepeler geworden. Nu heeft HERO8 Black drie stabilisatieniveaus - Aan, Hoog en Boost - zodat je de beste optie kunt kiezen voor wat je ook doet. Krijg de breedst mogelijke weergaven of verhoog het naar de vloeiendste video die ooit in een HERO-camera wordt aangeboden. Bovendien werkt HyperSmooth met alle resoluties en beeldsnelheden en beschikt het over in-app horizonnivellering. 2   

TimeWarp 2.0

Leg supergestabiliseerde time-lapse-video's vast terwijl u door een activiteit beweegt. En nu past TimeWarp automatisch de snelheid aan op basis van beweging, scènedetectie en verlichting. Je kunt het effect zelfs vertragen tot realtime - genieten van interessante momenten - en vervolgens op tikken om het terug te versnellen.

LiveBurst

Leg de momenten 1,5 seconde voor en na uw opname vast, zodat u het beste enkele beeld kunt kiezen voor de perfecte foto - of een verbluffende, deelbare video.

SuperPhoto + HDR

Maak geweldige 12-MP foto's met verbeterde HDR - in beweging of stilstaand - met minder onscherpte en serieuze details, zelfs in gebieden met weinig licht.

Night Lapse-video

Leg 's nachts geweldige time-lapse-video's vast in 4K, 2.7K 4: 3, 1440p of 1080p, allemaal verwerkt in de camera.

Digitale lenzen

Je foto kadreren is net zo eenvoudig als het tikken op een nieuwe digitale lens. Nu kunt u schakelen tussen Smal, Lineair, Breed en SuperView.

Live streaming in 1080p

Deel terwijl je daar bent. Live stream in 1080p op sociale media, krijg HyperSmooth-stabilisatie terwijl je uitzendt via de GoPro-app en bewaar beelden op je SD-kaart om later uit te checken.  

Spraakbesturing

Ga handsfree met 14 spraakopdrachten zoals "GoPro, maak een foto". Zelfs als de camera is uitgeschakeld, kun je zeggen: "GoPro, inschakelen". HERO8 Black begrijpt Engels (VS, VK, AU en India), Chinees (Mandarijn), Frans, Duits, Italiaans, Japans, Koreaans, Portugees (BR), Russisch, Spaans (EU en NA) en Zweeds.

gevorderd

Wind-Noise

Vermindering

Geniet van scherpere, helderdere audiokwaliteit met een nieuwe microfoonlocatie aan de voorzijde en verbeterde algoritmen die windruis actief filteren.

RAW in alle
fotomodi

De RAW-modus biedt de meeste flexibiliteit en is nu beschikbaar voor time-lapse- en burst-foto's.

presets

HERO8 Black wordt vooraf geladen met aanbevolen videovoorinstellingen voor Standard-, Activity-, Cinematic- en Slo-Mo-opnamen. U kunt zelfs aangepaste voorinstellingen maken voor snelle toegang tot uw favoriete instellingen.

Sneltoetsen op het scherm

Pas uw scherm aan om snel de functies te vinden die u het meest gebruikt.

Intuïtieve aanraking

Scherm

Als je een smartphone hebt, zal HERO8 Black vertrouwd aanvoelen. De drie belangrijkste opnamemodi met gestroomlijnde instellingen maken navigeren gemakkelijk.

Tik op Zoomen

Kom dichter bij de actie. Kader uw foto's en video's perfect door het scherm aan te raken. 3

Portret oriëntatie

Maak foto's en video's in portretoriëntatie - perfect voor je Snapchat- en Instagram-verhalen.

Fototimer

Spring erin. Met een fototimer kun je eenvoudig een GoPro-selfie of groepsfoto maken met je hele crew in beeld.

Korte clips

Leg 15- of 30-seconden videoclips vast die precies de juiste lengte hebben om te delen.

Robuust + waterdicht

Deel ervaringen die u niet kunt vastleggen met uw telefoon. HERO8 Black is robuust, waterdicht tot 10 m en lager voor avontuur.

Video van professionele kwaliteit 4K60 + 1080p240

Verbluffende videoresolutie, indrukwekkende framesnelheden en super slo-mo combineren met HyperSmooth-stabilisatie, waardoor HERO8 Black onze beste camera ooit is.

8x Slo-Mo

Ultrahoge beeldsnelheid 1080p240 video - met HyperSmooth 2.0-stabilisatie - maakt tot 8x slow motion mogelijk om epische momenten in al hun glorie opnieuw te beleven.

100 Mbps bitsnelheid            

Neem opnamen van studiokwaliteit op met bitsnelheidopties tot 100 Mbps. De resultaten zijn verbluffend.

HEVC-videoformaat

Bespaar ruimte op uw SD-kaart. Gebruik High Efficiency Video Coding (HEVC) om de bestandsgrootte te verkleinen zonder de beeldkwaliteit te verliezen.

GPS + bewegingssensoren

GPS legt uw locatie, hoogte en snelheid vast. Om je prestaties te delen, voeg je GPS-prestatiestickers toe aan je video's in de GoPro-app. 4

Gezicht, glimlach, knipperen +

Scènedetectie

HERO8 Black weet wanneer je naar de camera kijkt, glimlacht, knippert en meer. De GoPro-app gebruikt die details om je beste foto's met de hand te selecteren en geweldige video's te maken.

GoPro-app

Met de app kunt u uw camera op afstand bedienen, opname starten en stoppen en media ontladen. Bovendien kunt u bewerkingen met één of meerdere clips maken en delen - allemaal vanaf uw telefoon.

Automatische back-up naar de cloud met GoPro PLUS

Offload foto's en video's van HERO8 Black naar de cloud - automatisch. Met GoPro PLUS kun je zelfs uploaden vanaf je mobiel, voor ultiem gemak onderweg. 5

Snel opladen gereed

Ga sneller terug. De optionele Supercharger-stroomadapter laadt uw batterij tot 38% sneller op. 6

Compatibel met 

GoPro-houders + accessoires

Draag het. Monteer het. Hou ervan. Met meer dan  45 compatibele bevestigingen en accessoires, 7 inclusief mods om je HERO8 Black aan te passen, kun je ongelooflijke nieuwe perspectieven vastleggen.

 
Wat zit er in:

·         HERO8 zwarte camera

·         Oplaadbare batterij

·         Gebogen zelfklevende houder

·         Bevestigingsgesp + duimschroef

·         USB-C-kabel

EXTRA:

Gopro accu

Gopro Headstrap

Gopro Shorty

Sandisk 32gb micro SD

 

 

Voorraad status:
Op voorraad in winkel
Levertijd:
Binnen 24 uur in huis
Actie van € 549,99 nu € 379,99
Vandaag besteld voor 23:59 uur, morgen in huis
Betalen met iDEAL en Bancontact (Mister Cash)