Fujifilm X100V Silver
Technische specificaties
Eancode 4547410423426
Merk Fujifilm
Kleur Zilver

FUJIFILM X100V Zilver

Klassiek mooi en tijdloos modern - de premium compactcamera FUJIFILM X100V

Als geen andere digitale camera belichaamt de FUJIFILM X100V het verlangen naar de perfecte balans tussen klassieke fotografie en innovatieve fototechnologie. Het stijlvolle design staat voor minimalisme en goede smaak. De bediening roept herinneringen op aan een tijd waarin elke foto een diepere betekenis had en vele generaties duurde. Zijn briljante beeldkwaliteit en zijn unieke functionaliteit wijzen de weg naar een nieuw tijdperk van fotografie.

DESIGN

De FUJIFILM X100V is tijdloos elegant - een echt designicoon. De bovenste en onderste behuizingsplaten zijn gemaakt van massief aluminium en zorgen ervoor dat de camera er perfect uitziet. Het geanodiseerde aluminium geeft de behuizing een mooie, zijdeachtige glans. De grip, de ISO-draaiknop en de lenscilinder zijn zorgvuldig opnieuw ontworpen om het hanteren en bedienen van de camera nog gemakkelijker te maken. Het 7,6 cm (3 inch) LC-display is klapbaar en heeft een intuïtieve aanraakfunctie, waardoor het nemen van foto's en het bekijken van de foto's gebruiksvriendelijker wordt.

TECHNOLOGIE

De X100V premium compactcamera is uitgerust met de X-Trans ™ CMOS 4-sensor en de X-processor 4 - een krachtige combinatie die een hoge beeldkwaliteit en gemakkelijke bediening mogelijk maakt. Het objectief van de camera met een vaste brandpuntsafstand van 23 mm (equivalent aan 35 mm voor KB) is speciaal ontworpen voor de X-Trans ™ CMOS 4-sensor met hoge resolutie. De grote hybride zoeker kan worden gebruikt als optische zoeker met 0,52x vergroting of als elektronische zoeker (EVF) met 3,69 miljoen pixels, waarbij de gebruiker bij het maken van foto's snel en eenvoudig kan schakelen tussen de twee modi. De X100V kan ook video's opnemen tot 4K / 30p of Full HD / 60p. In de high-speed modus worden indrukwekkende slow-motion-effecten bereikt met Full HD / 120p. Voor maximale kleurgetrouwheid is het mogelijk om via HDMI op te nemen op een externe recorder met 10 bit en 4: 2: 2 kleurenscans. 

Niet op voorraad
Vandaag besteld voor 23:59 uur, morgen in huis
Betalen met iDEAL en Bancontact (Mister Cash)