Fujifilm X-H1 + XF18-135 Black DEMO als nieuw
Technische specificaties
Eancode 4014759000521
Merk Fujifilm
Kleur Zwart

Beeldverwerking

De FUJIFILM X-H1 maakt gebruik van de APS-C-formaat X-Trans™ CMOS III sensor (24,3 miljoen pixels, zonder low-pass filter) en de zeer snelle X-Processor Pro. In combinatie met de extreem hoogwaardige FUJINON-lens en de unieke, door FUJIFILM meer dan 80 jaar geleden ontwikkelde kleurenreproductietechnologie, produceert de FUJIFILM X-H1 beelden van ongekend hoge kwaliteit, waarbij de subtielste details van het onderwerp worden vastgelegd, waaronder de textuur, de driedimensionale structuur en zelfs de sfeer en ambiance van een bepaalde scène.

Regeling

Het eerste IBIS-systeem (in-body image stabilization - interne beeldstabilisatie) in een camera uit de X-serie heeft drie axiale versnellingsmeters, drie axiale gyrosensors en een speciaal ontwikkelde dual-processor. Gecombineerd zorgen deze voor een hoge snelheid van ongeveer 10.000 berekeningen per seconde. In samenwerking met de compensatiemechanismen resulteert dit in een compromisloze beeldkwaliteit en precisie met hoge prestaties.

Kleuren

Met filmsimulaties kunt u kleuren en kleurtinten toepassen die passen bij de artistieke intenties van uw opnamen, net alsof u fotografische films met verschillende special effects kiest. De FUJIFILM X-H1 heeft zestien filmsimulatiemodi, unieke modi die Fujifilm creëerde op basis van de kleurweergavefilosofie en know-how die het bedrijf in meer dan 80 jaar fotofilmproductie ontwikkelde.

Film

De FUJIFILM X-H1 is de eerste camera in de X-serie met ETERNA, een nieuwe filmsimulatie die ideaal is voor het opnemen van films. Deze modus simuleert cinematografische film, waarbij subtiele kleuren en rijke schaduwtinten worden geproduceerd. Dit zorgt voor veel meer creatieve vrijheid tijdens de nabewerking.

Functies

Flikkeringsreductiemodi zijn essentieel voor zaalsportfotografie en de FUJIFILM X-H1 bereikt dit met een spiegelloze camera, die een stabiele belichting bij burst-opnamen mogelijk maakt, zelfs bij fluorescerend licht en kwiklamplicht.

Lens met X-vatting

De nieuwste digitale technologieën zijn gebruikt voor het ontwikkelen van lenzen met X-vatting, die een hoge mate van optische precisie en daardoor de best mogelijke beeldkwaliteit bieden. De huidige serie loopt uiteen van ultragroothoeklenzen tot supertelelenzen. Deze lenzen zorgen voor de onovertroffen beeldkwaliteit van de FUJIFILM X-H1.

Systeem

De FUJIFILM X-H1 heeft geavanceerde functies die een professionele workflow ondersteunen, waaronder de datacommunicatiefunctie, ondersteuning van belichting met meerdere flitsers en compatibiliteit met verschillende softwareproducten.

Voorraad status:
Op voorraad in winkel
Levertijd:
Binnen 24 uur in huis
Actie van € 2.199,00 nu € 1.495,00
Vandaag besteld voor 23:59 uur, morgen in huis
Betalen met iDEAL en Bancontact (Mister Cash)