Wat is Dibond?

Dibond is een hoogwaardig materiaal dat bestaat uit twee lagen aluminium met een kern van hard kunststof. De lagen aluminium verstevigen het fotoproduct zodat deze ook na langere periode vlak blijft. De opbouw van het materiaal geeft elke foto een galerie uitstraling.

 

Acryluxe – met 3 mm acrylaatglas

acryl33Laat de kleuren in uw foto knallen!
De sublieme fotoafdruk op premium fotopapier wordt gelamineerd op Dibond en daarna veredeld met acrylaatglas.

Dit staat garant voor een optimale kracht van de kleur- en detailweergave van uw foto en biedt bescherming tegen invloeden van buitenaf. Door de verlijming van de fotoafdruk tussen Dibond en de acrylaatglasplaat ontstaat een duurzaam product met verfijnde kleurkwaliteit.

 

Acryluxe – met 10 mm acrylaatglas

acryl310Met uw eigen foto op Dibond achter 10 mm acrylaatglas haalt u superieure museumkwaliteit in huis!

De hoogwaardige fotoafdruk wordt bij deze luxe variant Acryluxe gelamineerd op Dibond en daarna veredeld met 10 mm acrylaatglas. De dikte van het materiaal geeft het fotoproduct een extra dimensie en optimale kracht van kleur- en detailweergave. De gepolijste randen maken de afwerking van het luxe product compleet.

 

Acryluxe – Fotoblok van acrylaatglas

acrylblokEen fotoblok geheel gemaakt van acrylaatglas maakt van elke foto een moderne eye-catcher.

De sublieme fotoafdruk op premium fotopapier wordt veredeld met ultra dik acrylaatglas van twintig millimeter. Hierdoor kunt u het fotoblok overal in huis plaatsen. Het Acryluxe fotoblok heeft een luxe uitstraling door de fijne afwerking en de mooi gepolijste randen. Het acrylaatglas zorgt voor optimale detail- en kleurweergave van uw foto.

 

 

Diboluxe – Dibond met krasvast laminaat

acryl310Diboluxe met krasvast laminaat geeft uw foto een zachtere uitstraling dan het acrylaatglas van Acryluxe.

Uw foto wordt bij Diboluxe afgedrukt op premium fotopapier en veredeld met het beste Dibond voor een vlak resultaat. Hierna wordt de foto beschermd met de krasvast laminaat zodat deze optimaal bestand is tegen invloeden van buitenaf. Het matte oppervlak van het laminaat elimineert spiegelingen en maakt van uw foto een moderne blikvanger.

 

 

Bel/ mail voor de prijzen en formaten